Najnovije

OGLASILI SE PALMA I DAČIĆ NAKON SVAĐE: Došlo do sukoba u skupštini, evo šta je lider JS ponudio koalicionom partneru

Koalicioni partneri, predsednik parlamenta Ivica Dačić i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, prevazišli su sukob koji je pre dva dana izbio na sednici parlamenta.

Dragan Marković Palma i Ivica Dačić. (Foto: Jutjub)

Poslanici JS koji su napustili rad zakonodavnog doma u sredu su se vratili u klupe, a prema izjavama čelnika obe stranke čini se i da je među njima i u savezu koji traje već 13 godina, ponovo sve u redu, a odnosi prijateljski i bratski.

Do varnica je došlo kada je poslanik JS Vojislav Vujić pitao Dačića zašto radi Skupština u zatvorenom prostoru, kada se zbog korone razmišlja o strožim merama za ugostitelje. Predsednik parlamenta je rekao da zakonodavni dom mora da zaseda i da je ovo pitanje u neskladu sa Palminim stavom da treba dozvoliti svadbe.

Kako nam je rekao Dragan Marković, između njega i lidera socijalista je sve u redu, i najavljuje da će ponovo zajedno u Paraliju.

- Nema svađe između mene i Dačića, niti između SPS i JS i nastavljamo dalje sa najdugovečnijom koalicijom u Srbiji kao i do sada, na bratski način - istakao je Marković. - Pitanje Vojislava Vujića, koje su mu preneli građani Vrnjačke Banje o tome da u slučaju jačih epidemioloških mera ne bude razlike između ugostiteljskih objekata i drugih institucija, dokaz je da su u parlamentu svi isti i da nema povlašćenih. Mi smo smatrali da svako može da postavi pitanje koje mu građani postavljaju, a naš brat i prijatelj Dačić je to shvatio drugačije i stavio primedbu, iako smo u koaliciji.

I prvi čovek parlamenta nam je potvrdio da su nesuglasice odmah prevaziđene, ali da on smatra da nije na mestu da poslanik JS traži da Skupština ne zaseda.

Iznad Baltika se pojavili nezvani gosti, a dočekali ih ruski lovci! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA