Najnovije

„Tijamatin gnev“: Osmi nastavak akcione avanture u svemiru u prodaji od 4. marta

Od autora Danijela Abrahama i Taja Frenka, koji stoje iza imena DŽejms S. A. Kori, stiže nam osmi nastavak serijala „Prostranstvo“ – „Tijamatin gnev“.

Foto-Laguna

U mrtvim sistemima gde kapije vode do stvari čudnijih od tuđinskih planeta Elvi Okoje započinje očajničku potragu za prirodom genocida koji se zbio pre nego što su postojala prva ljudska bića, i za oružjem kojim bi se vodio rat protiv sila na rubu zamislivog. Ali cena tog znanja mogla bi da bude viša od cene koju ona može da plati.

U srcu carstva Tereza Duarte se priprema da preuzme na sebe teret očeve božanske ambicije. Naučnik sociopata Paolo Kortazar i zatvorenik DŽejms Holden u ulozi Mefista samo su dve opasnosti u palati punoj intriga, ali Tereza ima jaku volju i tajne o kojima čak ni njen otac, car, ništa ne zna.

A širom ljudskog carstva raštrkana posada Rosinantea vodi hrabru pozadinsku borbu protiv Duarteovog autoritarnog režima. Sećanja na stari poredak blede, a perspektiva budućnosti pod večitom vlašću Lakonije u kojoj čovečanstvo može samo da izgubi izgleda sve izvesnija. Jer protiv strave i užasa koji se kriju među svetovima, hrabrost i ambicija neće biti dovoljne...

Ovo je apsolutni hit koji ljubitelji spejs-opera ne smeju propustiti.

„Tijamatin gnev“ DŽejmsa S. A. Korija u prodaji je od četvrtka 4. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari  kao i na sajtu.

 

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA