Najnovije

KREĆE UBRZANO URUŠAVANJE SISTEMA! "Vučićev režim je od Srbije napravio mafijašku državu!"

Sinoć je pred milionima gledalaca državni vrh priznao da je Srbija pretvorena u mafijašku državu na isti način na koji je Crna Gora to bila pod vlašću Mila Đukanovića. Sa druge strane, razlog zbog koga su građani bili prinuđeni da na trinaest televizijskih kanala uživo gledaju monstruozne slike masakriranih ljudi je pokušaj Alekasndra Vučića da preko noći od Mila Đukanovića postane Dritan Abazović.

Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

Do ovakve nagle promene došlo je jer je Vučić shvatio da kreće ubrzano urušavanje sistema baziranog na saradnji politike i kriminala pa je požurio da se domaćoj i međunarodnoj javnosti prikaže kao političar novog vremena. Ovakvu šizofrenu situaciju mi iz opozicije moramo iskoristiti da građane osvestimo ne dozvolimo da se  vlast tako lako izvuče.

Činjenica da svaka nova predstava i Vučićeva transformacija sve  više košta i iziskuje čak i žrtvovanje najbližih saradnika i dojučerašnjih prijatelja jasan je dokaz problema u redovima vlasti čime se otvara jasan prostor za uspostavljanje političke scene sposobne da izvrši pravednu tranziciju i Srbiju vrati među normalne države.

Bojno polje između Rusije i Alijanse je već poznato, samo jedan scenario je moguć! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA