Najnovije

Ekskluzivno - Cenzurisani intervju Slobodana Reljića: Globalisti su zabranili priču o ovome (VIDEO)

- Veliki reset je zapravo ubeđivanje sirotinje da je za nju najbolje da ništa ne jede - kaže sociolog i novinar Slobodan Reljić u intervjuu za Helm Kast.

Slobodan reljić (Foto: Helm Kast)

Komentarišući globalna dešavanja Reljić ukazuje da je cilj onih koji žele da kontrolišu svet da posle farmaceutske industrije pod svoju punu kontrolu stave proizvodnje hrane i energije. On je rekao da je u SAD na sceni raspad društva, ali da ta zemlja iako sa ogrominim dugovima i velikim društvenim problemima i dalje teži da kontroliše ostatak sveta i nameće mu sopstvenu volju.

Reljić u intervjuu posebno govori o stanju medija u Srbiji i sistemskom obmanjivanju javnosti oko ključnih stvari. On ukazuje da najvažnijim pitanjima nema rezlike između prorežimskih i prozapadnih medija.

Zbog novih pravila Jutjuba, deo Reljićevog intervjua o pandemiji Kovid -19 i vakcinaciji u kome žestoko kritikuje kreatore pandemije i zagovornike vakcinacije morao je da bude postavljen na platformu Odisej.

Iz Helm Kasta kaži da će ovo biti redovna praksa u sklopu njihove borbe protiv cenzure da emisije koje nije moguće plasirati na platformi Jutjub objave na Odiseju koji ne cenzuriše sadržaje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA