Najnovije

OBRADOVIĆ: Izneverili smo građane na protestima

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je rekao juče u Leskovcu da su opozicioni lideri odgovorni što je Srpska napredna stranka i dalje na vlasti.

Obradović (Foto: Jutjub)

Izneverili smo građane na protestima, ne možemo da se dogovorimo o zajedničkom timu i platformi za dijalog sa vlašću, što nam ne služi na čast, rekao je Obradović.

Nije pitanje samo kad će dijalog početi, nego kad će biti završen i da li ćemo imati bar šest do devet meseci za normalne uslove i koliko-toliko poštene i slobodne izbore, predočio je on.

Obradović tvrdi da je bojkot imao smisla jer je pokazao besmisao parlamenta, naterao vlast da odmah skrati mandat Skupštine i Vlade na godinu dana, ali da se sada mora ići korak dalje.

On je najavio dve porodične šetnje i proteste koji će biti održani u maju.

Ta šetnja i protest će početi prvo u Leskovcu 8. maja i biće uvertira za veliki događaj koji spremamo za 15. maj, na Svetski dan porodice, ispred Doma Narodne skupštine, najavio je Obradović.

Prema njegovim rečima, Dveri se protive zakonima o istopolnim zajednicama, rodnoj ravnopravnosti i zabrani diskriminacije, jer su antiustavni, antihrišćanski i antiporodični.

Delegacija Dveri je posetila i Grdelicu, gde je položila venac na spomenik žrtvama stradalim u raketiranju putničkog voza 1999. godine.

Sloba nudio Legiji 5 miliona maraka da pređe na njegovu stranu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA