Najnovije

"ZOVITE ME LAŽOVOM": Vučić obećao javno do 15. aprila intervju i... (VIDEO)

Početkom marta, dok je boravio u službenoj poseti Sarajevu, Aleksandar Vučić je obećao Senadu Hadžifejzoviću, bosanskohercegovačkom novinaru i voditelju i vlasniku televizije Face TV, da će mu ekskluzivno dati intervju iz Beograda, najkasnije do 15. aprila. Kao i obično, slagao je.

Vučić (Foto: Jutjub)

- Puštajte svaki dan da sam lažov ako ne bude - dodao je Vučić.

Hadžifejzović, koji je tada radio intervju sa Vučićem, koji je izazvao priličan broj reakcija u regionu, izjavio je da je Vučić bio otvoren tokom intervjua, da ga je iznenadio, donekle, te da misli da je bio hrabar, jer se zna da ne daje intervjue novinarima koji će ga svašta pitati.

- Na onim pitanjima na kojima je izbegavao odgovor, nisam insistirao što zbog ograničenog vremena intervjua (bilo je planirano desetak minuta najave i pretvorilo se u efektnih pola sata "pravog" intervjua), zbog tog "velikog intervjua uživo", koji je obećao do 15. aprila, u Beogradu. Imam ga kada pitati. Taj veliki intervju dogovaramo već dve godine - rekao je Hadžifejzović.

Kao što iskustvo i praksa pokazuju, pouzdati se u reč Aleksandra Vučića prilično je problematično. Kako je prošao 15. april, a Vučić je sam rekao da ako ne ispuni obećanje da mogu da ga nazivaju lažovom, pošto se intervju nije dogodio, onda je Vučić - lažov!

Ruski vojni ekspert upozorio do čega mogu dovesti provokativne aktivnosti oružanih snaga Ukrajine u Donbasu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA