Najnovije

Mladi profesor srednje škole, osumnjičen je za ubistvo učenice: I to je tek početak priče!

Ne propustite roman Caj Đuena "Reka zaborava" u izdanju Vulkana.

Foto-Pixabay.com

Caj Đuen je kineski pisac bestselera i knjiga koje su nagrađene brojnim prestižnim priznanjima. NJegovi romani prevedeni su na nekoliko jezika, a njega nazivaju kineskim Stivenom Kingom. Reka zaborava je knjiga koju istinski ljubitelji trilera neće propustiti. Ovo delo, na samoj granici između trilera i horora, poigrava se realnošću i ledi krv u žilama. 

Priča o životu posle smrti, o savršenoj osveti, ali i o svetlosti koja uvek uspe da se probije kroz tamu. Majstor napetosti Caj Đuen iznenadiće svoje čitaoce šokantnim raspletom u priči koji se igra granicama stvarnosti i slika upečatljiv portret savremene Kine.

Šen Ming, mladi i briljantni profesor srednje škole, kog svi poštuju, a mnogi mu i zavide, osumnjičen je za ubistvo učenice. Nekoliko dana kasnije, izboden je u napuštenoj fabrici nedaleko od škole. Ova ubistva prolaze nekažnjeno, sve dok devet godina kasnije misterija ne postane još zamršenija, kada i navodne ubice završe u kraljevstvu mrtvih. Glasine se šire: šta ako je Šen Ming prešao Reku zaborava i vratio se da se sveti?

Za knjigu koja odiše napetošću l’Endependan je naveo da je to „veličanstven triler, pravo osveženje“. Ukoliko volite knjige Tomasa Harisa, Stivena Kinga i drugih vrsnih autora ovog žanra, Reka zaborava naći će se na samom vrhu vaših omiljenih naslova.

Poručite knjigu već danas putem sajta www.vulkani.rs na brz i jednostavan način. 

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA