Najnovije

Ne propustite: Odličan akcioni triler "Niko" stiže u naše bioskope 22. aprila!

Odličan akcioni triler "Niko" stiže u naše bioskope 22. aprila, u distribuciji Taramaunta.

Foto-Taramaunt

U filmu "Niko" dobitnik Emija Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) glumi Hača Mansela, potcenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća.

Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. NJegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje.

Posledice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim besom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne veštine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika koga igra slavni ruski glumac Aleksej Serebrjakov, i bude siguran da ga više nikada niko neće potceniti kao da je niko.


Ovaj napeti triler moći ćete da pogledate u bioskopima: Sinepleks Ušće, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG, Sinepleks BEO, Sinepleks Galerija, Roda, Takvud, Sine Grand Rakovica, Kombank Dvorana, SineStar Ada mol, Fontana, zatim u Novom Sadu u Areni Sinepleks Promenadi, SineStar, u Kragujevcu u Sinepleksu Plaza, u Nišu u Sinepleksu Niš, Vilin Grad Niš, Sine Grand Niš, u Zrenjaninu u SineStar Zrenjanin, u Pančevu SineStar Pančevo, zatim u Subotici u bioskopima Eurosinema, i Abazija, pored ovih gradova to možete učiniti i u Somboru u Ekran bioskopu, u Kraljevu u Kvart bioskopu, u Užicu u Art bioskopu, u Čačku u Domu kulture, u Leskovcu u okviru Leskovačkog kulturnog centra, zatim u Kulturnom centru Gornji Milanovac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Kulturni centar Vrnjačka Banja, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, Centar za kulturu Kovin, Stara Pazova, Centar za kulturu Inđija, Sinepleks Priština, Kino ABC, Sinepleks Prizren, Sinemarine  takođe u Prizrenu, zatim u Crnoj Gori u Delta Sitiju, DŽadnus Sinepleks Budva i JU Centar za kulturu Kotor.
 

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA