Najnovije

NAPAD NA SRBIJU? "Non-pejper možda nastao u albanskoj kuhinji"

Nebojša Radmanović rekao je da je priča o non-pejperu na štetu Srbije i da se sakriva činjenica da se njime želi stvoriti "Velika Albanija".

Edi Rama. (Foto: Jutjub)

"Nije isključeno da ovaj dokument potiče iz albanske kuhinje, koja predviđa prekrajanje granica na području zapadnog Balkana", kaže zamenik predsedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Nebojša Radmanović .

Komentarišući trenutnu situaciju oko non-pejpera, koji je poslednjih dana podigao puno prašine u regionalnoj javnosti, istakao je da je albanski premijer Edi Rama jedini priznao da je video dokument, za razliku od ostalih državnika iz region.

"Samo jedan čovek je rekao da je to video. Čini se da smo to zaboravili. Dakle, reč je o premijeru Albanije Ediju Rami, koji ima izbore 25. aprila, čiji je programski cilj velika Albanija. Nema sumnje da non-paper je stvoren u albanskoj kuhinji uz podršku nekih obaveštajnih struktura", rekao je Radmanović.

On dodaje da prema tom papiru jedino dobija Albanija, te da se ova prilika koristi za napade na Srbiju i Republiku Srpsku.

Radmanović kaže da je po tim kartama napravljena "Velika Albanija".

Ko osvoji ovaj grad postaje pobednik krvavog rata! Više o tome OVDE.

Izvor: klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA