Najnovije

NOVI TURSKI DRON UNIŠTIO RUSKI PANCIR-S!: Multimedijalni rat u toku (VIDEO)

Turski video sa uništavanjem „Pancira“ koji je razvio dron AAkinci je „rat crtanih filmova“, takvi izmišljeni zapleti su nemogući u pravoj borbi, tvrdi vojni stručnjak, glavni urednik „Arsenala Ozečestva“ Viktor Murahovski.

Pancir S1 (Foto: RIA Novosti)

Turska odbrambena kompanija Roketsan prikazala je animirani video snimak u kojem novi dron Akinci koji se razvija u Turskoj uništava metu nalik na ruski PVO sistem Pancir-S1.

"Rat crtaćima", gde uzorci oružja pogađaju pravu opremu koja ima određenu zemlju porekla, ranije je bio posao blogera. Sada su ovaj žanr počeli aktivno da koriste razne proizvodne kompanije. Konkretno, SAD su se time bavile pre izvesnog vremena. Ne mislim da je ovo tačno i prihvatljivo, ali danas postoji takva tendencija“, rekao je Murahovski.

Istovremeno, naglasio je ekspert, kada se na ovaj način promovisani modeli oružja koriste u praksi, njihove prednosti postaju ne toliko očigledne. „Što se tiče konkretno bespilotnih letelica iz Turske, onda se u stvarnim neprijateljstvima sa protivnikom koji ima bar minimalno organizovan sistem PVO, ispada da turski dronovi, uključujući Bajraktar, ne mogu da lete i rade u ovom prostoru“, objasnio je  Murahovski.

Ko se zamerio Saudijskoj Arabiji, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA