Najnovije

SAUDIJCI IMAJU NOVO IME NA LISTI NEPRIJATELJA: Na granici pronašli nešto što ih je razbesnelo (FOTO/VIDEO)

Saudijska Arabija je danas saopštila da će zabraniti uvoz voća i povrća iz Libana, koji okrivljuju za povećanje u trgovini drogom, što će ga staviti na listu ekonomskih neprijatelja.

Saudijska vojska. (Foto: Jutjub)

Liban je već u dubokoj finansijskoj krizi koja predstavlja najveću pretnju stabilnosti od građanskog rata u periodu između 1975. i 1990. godine, ocenjuje Rojters.

Libanski ministar poljoprivrede je rekao da je potez Saudijske Arabije "veliki gubitak" i da je trogvina s tom zemljom na godišnjem nivou bila 24 miliona dolara.

- Libanske vlasti moraju da ulože najveće moguće napore da zaustave sve operacije koje se tiču krijumčarenja, kako bi sprečile štetu nedužnim građanima, poljoprivrednicima, industrijalcima i libanskoj ekonomij - navelo je ministarstvo spoljnih poslova Libana.

Saudijska carina u gradu DŽeda je sprečila pokušaj krijumčarenja više od 5,3 miliona tableta "kaptagona", vrste amfetamina, skrivenog u pošiljci pomoranža iz Libana, prenela je agencija SPA.

Televizija Saudijske Arabije javila je da su grčke vlasti, uz pomoć odeljenja za narkotike iz Rijada, zaplenila 4,3 tona kanabisa u pošiljci iz Libana ka Slovačkoj.

Dramatično pismo 20 francuskih generala Makronu! Više o tome OVDE.

Izvor: 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA