Najnovije

SRĐAN NOGO TVRDI: Osamdeset odsto hospitalizovanih od korone su vakcinisani! Vučić sprema zamku na KiM!

Advokat i bivši poslanik Srđan Nogo otkrio je podatak, za koji kaže da režim i krizni štab ne žele da priznaju - 80 odsto hospitalizovanih od korone u Srbiji su vakcinisani i revakcinisani!

Srđan Nogo. (Foto: Jutjub)

– U firmi gde radi moja supruga su mnogi vakcinisani. Firma je desetkovana obolelima od korone. Svako od nas ima pravo na telesni integritet i niko ne može da me natera na vakcinu. Svako od nas ima pravo da se brani i fizički ukoliko nekome padne na pamet da nas natera da se vakcinišemo. Ko želi, neka se slobodno vakciniše – naglašava Nogo.

Nogo je takođe izjavio da Vučić sprema novu farsu oko Kosova, koja se može završiti „kompromisnim rešenjem“.

– Posle otvaranja takozvane ambasade Kosova u Jerusalimu, Kurti je upao u veliki problem i stavljeno mu je do znanja da je prekršio povelju UN i da nema šanse da dobije međunarodno priznanje. Zato sada i ide na priču ujedinjenje sa Albanijom. Ona mu je jedino i ostala.

S druge strane, Vučić ponovo gura priču o kompromisu, koju bi sada u Prištini i lakše prihvatili. Moramo posebno da budemo oprezni na Vučićeve najave i izmeni Ustava – istakao je Nogo i poručio da su Srbiji neophodni osvetnici. – LJudi treba da postanu osvetnici, protiv sistema i protiv pravosuđa, kao kancera Srbije. Pukovnik Lalović hteo da se obesi. Nikako! Budite Baba Coka, a ne da dižete ruku na sebe, već na onoga ko vam je oteo dete, uzbacio na ulicu, naneo protivpravnu nepravdu… Ako se udari na njih sistem pada.

Islamska država pravi pokolje po ovoj zemlji! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA