Najnovije

PREMINUO NAJPOZNATIJI ČOVEK NA INTERNETU: Sve nas je doveo do smeha do suza (VIDEO)

U Španiji je u 65. godini preminuo popularni glumac i komičar Huan Hoja Borha, kojeg skoro svaki korisnik interneta poznaje po njegovom urnebesnom smehu, a u svojoj zemlji je poznat pod nadimkom El Risitas (kikotanje).

Sveća (Foto: Pixabay)

Borja je postao neverovatno popularan i prepoznatljiv 2015. godine, kada su odlomak iz njegovog intervjua počeli da objavljuju uz zarazan smeh na Jutjubu, titlujući ga na vrlo različite teme, od svakodnevnih do političkih.

Španac je imao probleme sa krvnim sudovima, koji su se pogoršali ove godine. Bio je hospitalizovan, a korisnici interneta koji su saznali za bolest svog omiljenog junaka prikupili su hiljade evra za lečenje.

Pre svoje smrti, umetnik se zahvalio svima na pomoći i podršci.

Tokom svog života, Huan Hoja Borha uspeo je da uradi bukvalno sve: od kuvanja do istovara vreća cementa.

U vrlo originalnom video zapisu, koji je postao osnova za hiljade parodija i mimova, Borha priča priču iz svog života. Kada je radio kao perač sudova na plaži, preko noći je namočio 20 prljavih šerpi u moru nakon pripreme paelje, ali ujutru je otkrio da su sve, osim jedne, odneli.

Prepoznatljiv je postao zbog specifičnog smeha, zahvaljujući kojem je i dobio nadimak. Prošlog leta Huan Borha pretrpeo je amputaciju noge zbog vaskularnih problema. Uzrok njegove smrti bila je komplikacija nakon ove operacije.

Kako je završen proces protiv Petera Handkea, pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA