Najnovije

DODIK: Sve nakaradno, osim Srpske i njenog puta ka samostalnosti (VIDEO)

Srpski član i predsedavajući Predsedništva Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da BiH nema nikakvog smisla i da je u njoj sve nakaradno, osim Republike Srpske i njenog puta ka samostalnosti.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

On smatra da je mirni razlaz i dobra saradnja suseda po svim elementima jedini racionalan koncept za civilizovane narode koji su prošli tešku istoriju.

- Niko nema nameru da ovde diže bilo kakve kineske zidove ili slično, ali ima nameru da Srpskoj omogući da koristi svoja prava stečena Dejtonskim mirovnim sporazumom, koja je ovaj narod izvojevao u svojoj slobodi i da stradanje više od 700 policajaca i drugih 29.000 stradalih za slobodu Republike nije besmisleno - rekao je Dodik.

On je naveo da BiH ne daje nikakvu nadu nikome, pa ni Bošnjacima, koji imaju zabludu i iluziju da mogu da nateraju i majorizuju Hrvate, da ih u dovoljnoj meri učine manjinom i isteraju iz BiH.

- To je sledeći scenario i za nas Srbe ukoliko ne bude Republike Srpske. Ta ideja je retrogradna i ne može da bude u funkciji budućnosti, nego samo u funkciji neuspeha - rekao je Dodik u Banjaluci.

Zašto će Milo Đukanović doživeti Tačijevu sudbinu, saznajte OVDE.

Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA