Najnovije

ĐUKANOVIĆ PONOVO NA STRANI SRPSKIH NEPRIJATELJA: Milo poslao poruku predsednici lažne države! (FOTO)

Đukanović je nastavio sa politikom koja je u suprotnosti sa narodnom voljom većinske Crne Gore.

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

Crnogorski predsednik Milo Đukanović čestitao je, poput njegovih poslušnika, Vjosi Osmani izbor za predsednicu privremenih institucija u Prištini i poručio joj da će u Podgorici uvek imati odgovornog partnera.

On je izrazio uverenje da će njen izbor označiti početak novog razdoblja u razvoju društva.

- Želim da Vas uverim da ćete u Crnoj Gori uvijek imati dobrog suseda, odgovornog partnera i sagovornika u svim pitanjima koja vode zbližavanju naših građana, saradnji država i napretku i stabilnosti regiona - istakao je Đukanović u čestitki Osmanijevoj.

Ranije je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić priznao Kosmet čestitajući Glauku Konjufci izbor za takozvanog predsednika parlamenta.

Ovu informaciju nije bilo moguće pronaći na sajtu crnogorske Skupštine, ali ju moguće u medijima sa Kosmeta, što upućuje da je Bečić pokušao da ovu čestitku sakrije od očiju domaće javnosti.

Predsednik parlamenta, poput premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Dritana Abazovića, koji su čestitali dan državnosti Kosmetu, ponovo priznaje ovu lažnu državu i ponovo udara na suverenitet Srbije.

- U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsednika Skupštine Republike Kosovo. Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspešnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrednostima u čemu ima podršku Crne Gore. Ceneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspeh na visokoj funkciji - naveo Bečić u čestitci.

Sudeći po čestitci, Bečić žele da razvijaju regionalnu saradnju daleko od očiju birača koji su za njega glasali, a koji su većinski bili protiv priznanja takozvanog Kosova.

Boris DŽonson najavio relaksaciju mera za sledeću nedelju! Više o tome OVDE.

Izvor: cdm.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA