Najnovije

DRŽAVNIK I EGOISTA: Putin i Vučić na terenu s decom! (VIDEO)

Mnogo puta smo videli da predsednik Srbije kopira lidera Rusije i pokušava da iskoristi njegov PR recept, ali nikako da ukapira gde je granica i koliko nikad neće biti kao on. Osim što se Putin profesionalno bavi sportom i ne glumi samo za kamere kao Vučić, on poštuje i malu decu koja mu "sparinguju".

Aleksandar Vučić. (Foto: kremlin.ru)

Na društvenim mrežama se ponovo deli snimak ruskog predsednika koji odmerava snagu sa dečakom i to u džudou.

Kako se može videti, Putin je dopustio dečaku da ga prebaci preko leđa i obori ga na strunjaču.

Potom je ustao i poklonio se dečaku.

Naravno da je Putin mogao da olako zbaci malog dečaka na stručnjaci jer je u odličnoj formi, a i baš u džudou je  osvajao brojne medalje, ali je to zadovoljstvo ipak prepustio malom protivniku.

Sa druge strane, imamo primer Vučića koji glumata košarkaša tako što nesportski ponižava malog dečaka iz Velikog Gradišta. Dopušta sebi, odraslom muškarcu ili što bi naš narod rekao „konjini od dva metra“ da grubo „lupi bananu“ detetu odnosno blokira mu šut lopte (što lako može da uradi baš svako pola metra viši).

Za ovo nesportsko iživljavanje dobija i aplauz okupljenih botova – licemernih uvlakača (koji su verovatno pre SNS promenili pet stranaka) i kliberi se zadovoljno u kameru što je ponizio dete.

Sličan neportski potez se dogodio i pre neki dan prilikom Vučićevog obilaska Uba. Srećom, nije ponižavao decu, ali je zato u želji da glumi pravog sportistu Putina, sa sve pancirom pod košunjom šutirao loptu iz penala golmanu FK Vrelo,  s tim da se golman nije baš mnogo pomera, za svaki slučaj da ne odbrani. Nakon toga se i zahvalio golmanu što ga je pustio da postigne pogodak, što je, verovatno, unapred i bilo dogovoreno.

Lazanski istakao važnu stvar u vezi jučerašnje parade u Moskvi! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA