Najnovije

KAKAV NAPAD ZVEZDA IMA! Samo je jedan klub ispred crveno-belih u Evropi! Ostavili iza sebe Bajern i ostale gigante

Jedna od najubedljivijih pobeda Crvene zvezde u sezoni ostvarena je u nedelju protiv Zlatibora! Šampionu Srbije su sada na kontu dve "stotke" pa poslednja dva kola dočekuju sa 102 osvojena boda i 104 postignuta pogotka! Impresiavn učinak čete Dejana Stankovića!

Ivanić (Foto: Jutjub)

Zvezdini igrači sada imaju priliku da postanu prva generacija koja je osvojila šampionski trofej bez poraza, kao i da nadmaše klupski rekord po broju bodova postavljen kada je trener bio Slavlojub Musluin u sezoni 1999/00, čak 105 bodova!

Zvezda bi mogla da ostvari i najbolji rezultat na svetkom nivou i da godinu završi kao najefikasniji klub u Evropi!

Šampion Srbije je u ovom momentu drugi po efikasnosti iza Ajaksa. Holandski klub je na 32 susreta postigao 96 pogodaka, odnosno u proseku tri po meču, pa je malo bolji od crveno-belih! Bajern iz Minhena je treći, dok je četvrti na listi Rendžers sa 85 pogodaka i prosekom!

Ako bi Zvezda uspela da osvoji bodove i protiv OFK Bačke i Metalca ne bi postala prva generacija koja je prvenstvo okončala bez poraza jer je to prethodno uspela u sezoni 2007/08, međutim tada nije bila šampion!

Najbolji strelac tima je Mirko Ivanić sa 15 pogodaka, a jedan manje gol dao je Aleksandar Katai! Milan Pavkov je dao 12, a  El Fardu Ben 10!

Zvezdi je potrebno da na dva susreta postigne 10 pogodaka da bi sezonu završila sa prosekom od tri pogotka na 90 minuta i prestignu Ajaks, ali tim Dušana Tadića očekuju izazovi tokom kojih će moći da poprave ili, kako se nadaju navijači Zvezde, pokvare učinak!

Dok je ceo Poljud grcao u suzama zbog Tita jedan fudbaler Zvezde je umirao od smeha. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA