Najnovije

SNS FUNKCIONER OTKRIO: Velja Nevolja i njegov klan imali ozbiljnu logistiku vrha države! (FOTO)

S obzirom na očita saznanja da su pripadnici tog klana (Veljka Belivuka - prim.aut.) imali ozbiljnu logistiku u državnom aparatu, više je nego jasno da se ovo ne može zaustaviti samo na tome što smo čuli izjavu ministra Vulina - napisao je na Fejsbuku visoki finkcioner SNS, Vladimir Đukanović.

Hapšenje klana Veljka Belivuka/Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub/predsednik.rs)

Ovim je Đukanović po drugi put potvrdio da su Veljko Belivuk i njegova kriminalna banda imali podršku u državnom aparatu na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vučić.

Đukanović je negodovao zbog toga što je jučerašnje saopštenje ministra unutrašnjih poslova, Aleksandra Vulina, da su u kući strave u Ritopeku, sedištu Velje Nevolje, u mašini za mlevenje mesa pronađeni ljudski DNK tragovi, prošlo nezapaženo u medijima.

- Danas je ministar unutrašnjih poslova zvanično saopštio da su pripadnici kriminalnog klana Veljka Belivuka zaista mleli ljude u mašini za mlevenje mesa. Ono što je po meni porazno je da se to u medijima provlači tek kao eto tamo neka vest. Ne dragi prijatelji, to nije tek tako neka vest. To je nešto što je jezivo! Nešto što ljudski um ne može da zamisli! Ej, mleli su ljude kao kada kažu nekom dobar dan - rekao je Đukanović.

Nakon što je ponovio optužbe na račun državnog vrha, Đukanović je dodao:

- Sa ovim pojavama država mora brutalno da se obračuna i da ni po babu, ni po stričevima, sve one koji su bili logistika ovim zlikovcima pohapsi.

Međutim, sada se postavlja pitanje koga hapsiti, kada nijedan jedini državni funkcioner ili običan službenik nije mogao da dobije mesto u državnom aparatu, a da nije dobio blagoslov Aleksandra Vučića. Ostaje da se vidi na kome će se polomiti koplja i ko je najslabija karika u naprednjačkom lancu.

Podsetimo, početkom februara, Đukanović je u otvorenom pismu svom šefu, između ostalog, napisao sledeće:

- Predsedniče, da se ne lažemo više, istina je da banda Veljka Belivuka nije mogla da radi sve to što je radila a da nije imala ozbiljnu logistiku naših ljudi.

A kakvim ljudima se okružio Vučić, podsetio je upravo Đukanović:

- Imali su pozicije, od anonimusa koji su vodali magarce po plažama da se deca fotografišu postali su viđeni članovi društva, počeli su da stiču veliki kapital, mnogi bi rekli bolesnih razmera, pocepane farmerice zamenili su skupim odelima, krševe od automobila besnim limuzinama. Jednom rečju imali su sve, osim ugleda i znanja - rekao je Đukanović, konstatovavši da su im "duše trule", te da su "kao ljudi nule" i da im je sve to omogućio upravo Vučić.

Detalji Cvijanove krivične prijave protiv Vučića Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA