Najnovije

KRVOLOČNI KOLJAČI OŠTRE NOŽEVE! Šešelj naciji saopštio katastrofalne vesti-Srbija pred velikom borbom (VIDEO)

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj govorio je u jutarnjem programu Studija B o situaciji zbog sukoba Izraela i Palestine, ali je pričao i o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i regionu.

Šešelj (Foto: Jutjub)

- To je tragična situacija. Ja apsolutno saosećam sa patnjama jevrejskog naroda koji traju milenijuma, otkako su Jevreji proterani iz Palestine. Vrhunac progona Jevreja je dostignut u Hitlerovom periodu. Naravno, trebalo je celo čovečanstvo da se okrene Jevrejima i da im, na neki način, te njihove duge patnje ublaži. Mislim da je idealno bilo da je u Bavarskoj proglašen novi Izrael. Bavarska je bila kolevka nacizma. U Palestini su Evropljani bili izvor zla. Kad je formirana jevrejska država već mnogi Palestinci su već tada proterani. Kriza večito traje i ljudi ginu, stalne su pobune. Žao mi je svakog civila koji pogine na obe strane, ali moram da podržim Palestince zbog toga što su oni najveće žrtve. Najbolje rešenje je da se Izrael vrati na granice iz 1967. i da Palestinci mogu da dovrše proces formiranje države. Izrael sve ovo radi pod američkim uticajem i uvek računa na njihovu podršku i pomoć - smatra Vojislav Šešelj.

Lider radikala je rekao da je jedina zaštita za narod Izraela trajni mir. Bez obzira na dobru PVO Izraela, treba imati u vidu da Palestinci ispale preveliki broj raketa, objašnjava Šešelj.

On kaže da je tačno da je Izrael priznao da priznao tzv. Kosovo pod pritiskom SAD.

Predsednik SRS upozorava da je odlukom da prvi predsednik RS Radovan Karadžić bude prebačen u zatvor u Engleskoj direktno ugrožen njegov život.

- Veoma je opasno što ide u taj zatvor. Tamo su bili general Krstić i Momčilo Krajišnik. General Krstić je u ratu izgubio nogu, rana je curela sve vreme dok smo bili u Hagu. On je otišao u engleski zatvor i tamo su ga napadali panislamisti. Jednom prilikom su ga uhvatili, počeli da ga kolju i umalo zaklali. Posle toga je prebačen u Poljsku. Ako su Krstića, za koga je malo ko čuo, umalo zaklali, kako će Radovan moći u zatvorski krug? NJega svi znaju, on bi morao stalno da bude u samici, a to je protiv svih međunarodnih konvencija. Ovo je direktna opasnost po život Radovana Karadžića. Nadam se da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred Savetom bezbednosti UN lično ukazati na mnoge nepravilnosti, protivpravne radnje Mehanizma u Hagu - kaže Šešelj.

Govoreći o napadima predsednika Hrvatske Zorana Milanovića na Srbiju, lider radikala kaže da Milanović nema nadležnosti.

- Milanović mi liči na kralja Jovana bez Zemlje. NJegova partija nije vladajuća. On je i ranije pravao slične gafove, hvalio se da mu je deda ustaša, sad napada Dražu Mihailovića - rekao je Vojislav Šešelj.

Kaže i da nije hteo da ponovo pomogne Kolindi Grabar Kitarević da pobedi na izborima, zbog toga što smatra da je Milanović "veća budala od nje".

Šešelj ističe da Narodnoj skupštini Republike Srbije nedostaje Srpska radikalna stranka i da je potrebno da se srpska politička scena svede na tri stranke - naprednjake, radikale (za koje kaže da uvek na izbore idu samostalno) i jedna prozapadna partija. Kaže da prozapadne stranke ne mogu da se ujedine zbog toga što se znaju međusobno i dobro znaju ko je koliko pokvare.

Lider radikala se žestoko protiv antivakserskim teorijama zavere.

- Što je čovek beznačajniji, to je više ubeđen da neko želi da ga čipuje. Čipovaće nekoga ko nikome ne znači ni u svojoj kući, ni u komšiliku? Ako žele da te nađu, onesvestiće te hlorofomom pred ulazom i ubrizgati ti šta god hoće - objasnio je Šešelj.

Dato zeleno svetlo za invaziju na Gazu, Amerika šalje F-18 lovce, Izrael odbio primirje. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA