Najnovije

"Vranjanac priveden zbog nalepnice Vučić izdajnik"

Pokret Oslobođenje saopštio je danas da je poznati vranjanski kolporter i opozicioni aktivista Dragan Stojanović Žuća priveden u Policijsku upravu Vranje zbog posedovanja nalepnica ovog pokreta. Naime, pokret Oslobođenje je prošlog meseca pokrenuo akciju "Milion nalepnica za izdajnika", tokom koje širom zemlje distribuiraju promotivne materijale sa natpisom "Vučić izdajnik".

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Stojanović je priveden od strane interventne jedinice MUP, a zadržan je u stanici nekoliko časova. Tim povodom oglasio se predsednik pokreta Oslobođenje, Mlađan Đorđević.

„Zahtevam da odmah prestane policijska represija prema običnim ljudima koji samo žele da slobodno iznesu svoje mišljenje i svoje nezadovoljstvo. Ovo je čisto zastrašivanje naroda“, istakao je Đorđević.

On je dodao da se policija ovakvim postupanjima „pretvara u partijsku službu SNS“ i da bi trebalo da hapsi ubice i kriminalce koji, prema njegovim rečima, haraju Srbijom.

Đorđević se osvrnuo i na nedavni incident u Bujanovcu.

„Vranjanskog kolportera zbog nalepnice hapsi interventna jedinica. Kada samo dvadeset kilometara dalje, u Bujanovcu, Albanci skinu i oskrnave zastavu Srbije, onda Aleksandar Vučić i SNS ćute, a policija ne sme da reaguje“, kaže lider Oslobođenja.

Radovan Karadžić osuđen na kaznu samice do kraja života! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA