Najnovije

PRIZOR KOJI SE NE ZABORAVLJA: Zlikovac se pakosno smeška dok teroristi OVK napadaju vojnike kod karaule na Košarama! (VIDEO)

Među mnogobrojnim snimcima koji svedoče o zverstvima terorističke Oslobodilačke vojske Kosova na Jutjub kanalu FM Images Albania nalazi se i snimak Agima Čekua na Košarama.

Teroristi OVK. (Foto: Jutjub)

Na snimku se vide pripadnici OVK kako posmatraju bombardovane srpske položaje na Prokletijama.

Među teroristima OVK nalazi se i Agim Čeku koji uz smeh za kameru potvrđuje da se na položajima sa kojih se uzdiže dim nalaze Srbi.

Podsetimo, nadu da će 22 godine posle bitke na Košarama biti pronađeni posmrtni ostaci naših vojnika juče su dala dva snimka na kojima se vide njihova tela i dokumenta, ali i pripadnici terorističke Oslobodilačke vojske Kosova koji ih zakopavaju.

Javnost je uznemirena snimcima koji su se pojavili, a timovi iz Srbije trebalo bi prema najavama predsednika Komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljka Odalovića uskoro da dobiju dozvolu za iskopavanje potencijalnih grobnica.

Među 1.693 nestalih na Kosovu i Metohiji nalazi se i šest vojnika koji su se hrabro suprotstavili albanskim teroristima i NATO na čuvenoj karauli.

Statusna konferencija protiv vođa OVK

Pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu danas je inače počela nova statusna konferencija u procesu protiv nekadašnjeg glavnog komandanta OVK i predsednika lažne države Kosova Hašima Tačija i još trojice šefova te paravojske optuženih za niz ratnih zločina na Kosovu i Metohiji.

Optuženi ne prisustvuju konferenciji u sudnici već je prate putem video linka iz pritvorske jedinice u Hagu. Putem video linka u konferenciji su učestvuju i njihovi branioci.

Na konferenciji se tužilaštvo i odbrana izjašnjavaju o toku obelodanjivanja dokaza i istraga koje su u toku. Javna redigovana opužnica biće prevedena do sredine juna.

Izraelske snage sistematski gađale mreže tunela Hamasa, ispaljeno više od 120 projektila! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA