Najnovije

OTKRIVENO KO JE GLAVNI FINANSIJER TEROROSTA! Nemačka zabranila islamsku organizaciju, pretresom prostorija otkrivene mračne tajne!

Nemačka zabranjuje islamsku organizaciju "Ansar internešnel", koja se sumnjiči za finansiranje terorizma širom sveta, saopštilo je danas nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Teroristi ID. (Foto: Jutjub)

"Ako se želite boriti protiv terorizma, morate isušiti njegove izvore finansiranja", napisao je nemački ministar unutrašnjih poslova Horst Zihofer na Tviteru, a prenosi agencija Rojters.

Islamska organizacija "Ansar" i udružena organizacija "šire salafistički pogled na svet i finansiraju teror širom sveta pod maskom humanitarne pomoći", naveo je ministar.

Prema pisanju nemačkog dnevnog lista "Bild", policija je pretražila njihove prostorije u 10 nemačkih saveznih država, u okviru nastojanja da zabrani tu organizaciju.

Policija je 2019. godine pretresla kancelarije koje su pripadale "Ansaru" i humanitarnoj organizaciji "Vorldvajd rezistens-Help", zbog sumnje da su finansirali palestinsku militantnu grupu Hamas koja je u Evropskoj uniji na "crnoj listi" kao teroriristička organizacija.

Organizacija "Ansar" na svojoj veb stranici navodi da pruža humanitarnu pomoć ljudima pogođenim ratom i krizama.

Vučić napao vojnike koji neće da se vakcinišu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA