Najnovije

VUČIĆ POZVAO ŠAPIĆA NA UJEDINJENJE: SNS i SPAS postaju jedna stranka?

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da je podneo predlog Predsedništvu SNS, koji je jednogalsno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političku stranku.

Vučić i Šapić (Foto: Jutjub)

"Mi ćemo uputiti sutra poziv Šapiću na razgovore i prisustvovaću lično tom sastanku i verujem da u narednih mesec dana možemo da dođemo do ujedinjenja u jednu političku opciju", rekao je Vučić, posle sednice Predsedništva SNS-a.

Kaže da ne želi da se dobija medijski prostor tako što će da budu podeljeni na 500 grupa, već da odgovornim pristupom pokušaju da ljudima pokažu snagu, a ne šareniš i bućukuriš.

"To je za nas važno i tu prilazimo iskreno i punog srca, verujemo da time širimo front slobodarske i nezavisne i suverene Srbije. Širimo front snaga koje su raspoložene za nastavak velikih i ozbiljnih promena u našem društvu koje mogu da pobede za budućnost Srbije i koje mogu da nastave onakv rast i prosperitet i politiku vakcina i oko novih puteva pruga i svega drugog", rekao je Vučić.

Takođe, kazao je da su danas razgovarali i o drugim temama i zakazali sednicu GO SNS, gde će govoriti o novim kadrovskim rešenjima i na kojoj će biti zakazana skušptina stranke koja će se održati u oktobru.

O Vučićevom napadu na vojnike pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA