Najnovije

Triler koji oduzima dah „Devojka A“: Odmah po objavljivanju postao je bestseler

"Devojka A" u izdanju Vulkan izdavaštva do sada je objavljena u 33 države.

Foto: Vulkan

Psihološki triler "Devojka A" odmah po objavljivanju postao je bestseler i nalazi se na samom vrhu lista najčitanijih knjiga NJujork tajmsa i Sandej tajmsa. Ovo je jedna od onih knjiga koja će, na samom kraju, šokirati svoje čitaoce.

Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla. Kada izgubi majku i nasledi porodični dom, pod njenim se nogama ponovo otvara ponor prošlosti. Sa svojom sestrom Ivi namerava da Kuću užasa pretvori u nešto dobro. Ali prvo mora da se suoči sa braćom i sestrama – i nezamislivim detinjstvom koje su imali.

Vulkan prvi put objavljuje knjigu autorke Abigejl Din, ali naslovi koji su joj energijom, karakterima i pričom slični su "Lanac", "Tihi pacijent", "Čovek od kestena", "Devojka iz voza"... Roman "Devojka A" zasad će biti objavljen u 33 zemlje, a uskoro će doživeti i ekranizaciju, pod rediteljskom palicom Johana Renka.


Briljantno napisan, eksplozivan triler neočekivanih obrta fascinirao je istinske ljubitelje žanra. Poručite knjigu putem sajta www.vulkani.rs već danas.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA