Najnovije

PUTIN O RUSIJI POSLE PUTINA: Ovo su njegovi glavni ciljevi dok je još na vlasti

U Rusiji se, nakon odlaska Vladimira Putina, ništa se neće srušiti. Ruski predsednik je lično o tome diskutovao u intervjuu za američki TV kanal NBC. Transkript razgovora objavljen je na veb stranici Kremlja.

Vladimir Putin (Foto: Kremlin.ru)

Prema njegovim rečima, u zemlji sada ima mnogo problema, ali situacija je drugačija. Nakon napuštanja funkcije, nije komentarisao pitanje njegove lične zaštite i ovu temu je po značaju nazvao tercijarnom.

„Tako sam celu svoju sudbinu povezao sa sudbinom zemlje, za mene ne postoji drugi, značajniji zadatak u mom životu od jačanja Rusije“, rekao je on.

Govoreći o nasledniku, Putin je obećao da će učiniti sve da ljudi koji su lojalni i spremni da „život stave na oltar otadžbine“ dobiju podršku.

Krajem decembra 2020. godine, lider LDPR-a Vladimir Žirinovski, među moguće naslednike Putina, imenovao je premijera Mihaila Mišustina, ministra odbrane Sergeja Šojgua, šefa Spoljne obaveštajne službe Sergeja Nariškina, bivšeg premijera Dmitrija Medvedeva, guvernera Tulske oblasti Alekseja Djumina , predsednika Državne dume Vjačeslava Volodina, predsednicu Saveta Federacije Valentinu Matvienko i šefa Računske komore Alekseja Kudrina.

Sve o novom prejeru Izraela pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA