Najnovije

Visoka škola socijalnog rada: Upis u toku za Psihologiju, Socijalni rad, Logopediju i Okupacionu terapiju!

Zanima vas psihologija, socijalni rad, okupaciona terapija, logopedija? Visoka škola socijalnog rada iz Beograda nudi studijske programe koji će sigurno predstavljati zanimanja budućnosti. Pored osnovnih akademskih studija studentima je omogućeno da školovawe nastave na master studijama, kao i na kratkim studijskim programima.

Foto: Promo

Datumi preliminarnog ispita za upis na osnovne akademske studije
01.07.2021. godine u 11 časova za smerove Logopedija i Okupaciona terapija, a u 13 časova za smerove Socijalni rad i Psihologija.
12.07.2021. godine u 11 časova za smerove Logopedija i Okupaciona terapija, a u 13 časova za smerove Socijalni rad i Psihologija.
Upisni rok na master studije biće održani 28.9.2021 i 14.10.2021. godine.
Pored toga Visoka škola socijalnog rada sprovodi i kratke studijske programe. Otvorena je prijava za upis na kratki program studija “Savetovanje porodice”, autorke doc. dr Sanje Đurđević koji će se realizovati od 06.09.2021. godine. 

Za više informacija možete pozvati na 011 404 08 39 ili posetiti sajt OVDE.

Psihologija-studijski program
Glavni ishod programa je ovladavanje psihološkom terminologijom, pojmovnim aparatom, činjenicama i zakonitostima; poznavanje psiholoških istraživačkih metoda i tehnika; razumevanje psiholoških pojava i njihove biološke, uzrasne, kontekstualne, društvene i ličnosne uslovljenosti; sticanje preduslova za dalje obrazovanje radi osposobljenosti za nastavnika psihologije i stručnog saradnika psihologa u vaspitno-obrazovnim ustanovama; sposobnost kritičkog i analitičkog mišljenja, primena stečenih znanja u različitim oblastima, poštovanje metodoloških i etičkih principa na kojima počiva primena stečenih znanja iz ove oblasti, razvijene komunikacione sposobnosti i veštine neophodne za obavljanje savetodavnog i terapijskog rada psihologa.


Okupaciona terapija-studijski program
Osnovni cilj studijskog programa je sticanje opštih i specifičnih znanja iz oblasti  okupacione terapije, usvajanje veština neophodnih za realizaciju praktičnih aktivnosti, kao i  razvijanje profesionalnog pristupa prema radu uz uvažavanje najviših etičkih standarda.  Studijski program putem savremenog akademskog obrazovanja, pruža sticanje adekvatnih kompetencija budućih terapeuta, neophodnih za nastavak školovanja na višem akademskom  nivou obrazovanja  – master studije.


Logopedija-studijski program
Studijski program logopedije koji se odvija na Visokoj školi socijalnog rada predstavlja jedinstven primer spoja nauke i  prakse. Osnovni cilj studijskog programa je sticanje opštih i specifičnih znanja iz oblasti govora, jezika, glasa, sluha i komunikacije, usvajanje veština neophodnih za realizaciju praktičnih aktivnosti, kao i razvijanje profesionalnog pristupa prema radu uz uvažavanje najviših etičkih standarda. Visoka škola socijalnog rada razvija je studijski program putem savremenog akademskog obrazovanja, koje pruža sticanje adekvatnih kompetencija budućih stručnjaka – logoped.


Socijalni rad-studijski program
Cilj studijskog programa je da osposobi studente za profesionalno bavljenje socijalnim potrebama, životnim teškoćama i unapređenjem socijalnog položaja građana. Program studija je savremen, razvija veštine i metode u radu koje su potrebne u sadašnjem vremenu. Cilj je sticanje temeljnog razumevanje i posvećenost vrednostima socijalnog rada i etike kojom se rukovodi profesionalna praksa. Pored toga, diplomirani socijalni radnik treba da bude pripremljen za profesionalnu praksu ali i da bude upoznat i osposobljen za primenu osnovnih metoda naučnog istraživanja i istraživanja ponašanja.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA