Najnovije

LUDILO! Vučić: Da policajci budu dostojni čoveka, a u nesvest ih palo ukupno 29!

Na proslavi Dana policije, po nesnosnoj vrućini, satima su pripadnici MUP-a stajali, slušajući nadahnute govore ministra Aleksandra Vulina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kao posledicu Vučićevog iskorišćavanja pripadnika policije u promotivne svrhe, u nesvest je, kako saznajemo, palo 29 policajaca. Za to vreme, vlast je komotno sedela u hladu ispod nastrešnice. Građani na društvenim mrežama nisu krili nezadovoljstvo povodom zloupotrebe i maltretiranja policije.

Proslava Dana policije (Foto: Tviter)

– Dok su Vulin i Vučić lupetali za mikrofonom, jedan pametan policajac je odlučio da padne u nesvest, a za njim još par pametnih policajaca – ironičan je Rebelić na Tviteru.

– Dok mu policajci padaju u nesvest kao snoplje Vučić ih drži na suncu na +40, a on i Vulin drže „banku“ ispod nadstrešnice zaklonjeni od sunca – ističe Tibor.

– AV: „Srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka…“ Neki ćete da padate u nesvest na užarenom betonu, a neki ćemo da uživamo u hladu – napisao je jedan od građana.

– Prošle godine je žandarmerija stajala pod pod punom opremom sa šlemovima, pravo je čudo da tada neko nije kolabirao. Bitno je da su ove godine namontirali za sebe nadstrešnicu na bini, da mogu opušteno iz hladovine da posmatraju kako ovi nesrećnici na usijanju padaju u nesvest – smatra drugi korisnik.

Vlast je juče pokazala koliko poštuje naše pripadnike bezbednosti, dopustivši da kolabiraju dok im oni drže hvale sebe…

Sirijska vojska rasturila džihadiste u Idlibu, ubijen zloglasni komandant. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA