Najnovije

"ARKAN JE POČEO DA SE DERE, REAGOVALO OBEZBEĐENJE!": Ražnatovićev telohranitelj otkrio nepoznate detalje sa "svadbe veka"!

Miloš Petković Dafina, bivši narednik Srpske dobrovoljačke garde i jedan od telohranitelja Željka Ražnatovića Arkana u jednom od intervjua detaljno je opisao kako je izgledala ono što će mnogi kasnije nazvati svadbom veka - venčanje Arkana i Cece.

Željko i Ceca Ražnatović. (Foto: Jutjub)

- To selo Žitorođe nije imalo ni struju dok Arkan tamo nije došao. Kad su bile pripreme za svadbu ja sam kao svoje zaduženje dobio crkvu. Ona se tri dana spremala pred tu svadbu. Meni je dopalo da budem obezbeđenje na ulazu u crkvu. Da bi ušao morao si da imaš propusnicu - ispričao je Dafina.

Kaže kako je tog dana jedino Milovan Ilić Minimaks zakasnio.

- I svi su tog dana normalno ušli sa tim propusnicama jedino Minimaks zakasnio. Em zakasnio em nije imao propusnicu. Malo sam ga zezao gde mu je propusnica ali sam ga na kraju pustio. Ipak svi smo znali ko je Minimaks. Možda je hteo da pokaže da može da uđe jedini bez nje - kaže Dafina.

Priča kako je bila napeta priprema oko svadbe.

- Ceci se šila haljina u Italiji pa je bio problem što su morali da se nađu ljudi koji nisu osuđivani koji su mogli da sa Cecom odu u Italiju - ispričao je Dafina.

Posle je kako kaže bio raspoređen da bude kod stola gde su sedeli Lepa Lukić, Željko Šašić, Ana Bekuta...

- U jednom trenutku je Lepa Lukić pojela svo grožđe i onda je zamolila mene da donesu još. Pratio sam Anu Bekutu do WC, dugo se zadržala. Inače, desio se i jedan incident kada je Arkan video jednog fotografa koji nije bio pozvan. Onda je uzeo motorolu i počeo da se dere. Tako da je tom fotografu prišlo obezbeđenje i oduzelo mu foto aparat - ispričao je Dafina.

Prisetio se Dafina kako ga je pred svadbu Arkan pitao da li ima odelo.

- Imao sam jedno koje sam kupio od para koje sam zaradio. A imao sam i cipele ali sam hteo da se Arkan malo otovori za svadbu. Glupo je da sve imam. Ćenta u tom trenutku vadi 500 maraka, a tad si za 100 maraka mogao da kupiš svašta. Ciepele su bile 50 maraka. Tih 500 maraka sam trošio devet dana. Svašta sam kupio. Nisam mogao da potrošim. Kupio sam sat, cipele... - priča Dafina.

Napominje da su za Arkanovu svadbu manekenke bile zadužene da prave društvo gostima.

- Za svadbu Arkanovu su bile plaćene sve neke lepe sisate i guzate manekenke koje su bile zadužene da prave društvo gostima. Kad je Arkan krenuo da isprati popa on nas je zatekao sa tim devojkama pa je morao da reaguje. Mi smo te devojke plaćali, ma kakva ljubav. Baš smo se istrošili. Mi sednemo u neki moj bmw i odemo u Hajat na kafu. Tu smo mnogo para dali. Imale su devojke svoju cenu. Neka je koštala 100 maraka, neka košta boks cigara. Al imali smo para. Pa mi smo pare dobijali i od Arkana i od Državne bezbednosti. Znaš li ti šta znači kad od DB dobiješ 3.000 maraka a od Arkana 1.000 maraka. Ej bre pa ja sam samo patike u to vreme plaćao 300 maraka - ispričao je u dahu Dafina.

Vašingtonu potreban novi rat na severu Afrike! Više o tome OVDE.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA