Najnovije

VUČIĆ JE SKRETAO POGLED! "Pitao sam ga zašto Novim Sadom upravlja Andrej Vučić, a kriminalci dobijaju poslove!"

Nažalost to nije bio razgovor, predsednik Vučić se sve vreme derao. Kroz to deranje, jedino što sam pokušavao da ga pitam bilo je: „Zašto Novim Sadom upravlja Andrej Vučić?“, izjavio je u kameru Srbin infa Borislav Novaković, nekadašnji gradonačelnik Novog Sada, a sada predsednik Gradskog odbora Narodne stranke za Novi Sad.

Andrej Vučić (foto: Jutjub)

On je to rekao ispred zgrade Predsedništva Srbije, nakon pokušaja da zajedno sa predsednikom stranke Vukom Jeremićem i još dvojicom funkcionera NS uđe i razgovara sa predsednikom, pri čemu je došlo do susreta, ali na prijavnici.
 
– Nijedna važna politička odluka u Novom Sadu i nijedan bitan politički proces, ne odvija se bez znanja i saglasnosti Andreja Vučića. Pitao sam ga šta radi Zvonko Veselinović u Novom Sadu, koji orkestrira novosadskom kriminalnom scenom. Dakle, Zvonko Veselinović, Marko Bosanac Boske, Slobodan Milutinović Snajper i svi kriminalci grada Novog Sada, na posredan ili neposredan način uključeni su u poslove u gradu i uključeni su u kupovinu glasova – optužio je Novaković, a onda nastavio govoreći o reakciji predsednika Vučića:

- U toj razmeni vike s njim, video sam da je samo skretao pogled i nije se usuđivao da odgovori. A jednog dana će morati da kaže šta Andrej Vučić radi u Novom Sadu i Vojvodini i šta radi Zvonko Veselinović. I svi ti kriminalci kojima je on okružen i koji daju podršku SNS-u tako što prethodno dobijaju poslove od njih, a potom se od toga kupuju glasovi u Novom Sadu i Vojvodini, čine političku atmosferu potpuno nepodnošljivom.

On je prethodno dao ocenu psihološkog stanja predsednika Srbije.

- Predsednik je emotivno neuravnotežena ličnost i to je zaista opasnost po državu i društvo. Nije dobro da na čelu države bude neko ko ne može da kontroliše svoje emocije – kazao je Novaković.

A Beloruski ambasador razočaran je izdajom Srbije koja se pridružila sankcijama EU prema Minsku, opširnije OVDE.

Izvor: Pravda, N.B.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA