Najnovije

BOLJE DA SE NIJE OGLAŠAVAO! Krivokapiću ni snimak nije dovoljan - upitao Prištinu da li su uhapsili Podgoričanina na Gazimestanu?

Danas je mladić iz Podgorice priveden pošto se pobunio nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo krenuli da pretresaju monahinju

Zdravko Krivokapić. (Foto: Flickr)

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić zatražio je danas od prištinskih vlasti da saopšte da li su i zašto uhasili državljanina Crne Gore, dodajući da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela, odmah bude pušten na slobodu.

Krivokapić je u objavi na Tviteru naveo da mediji objavljuju snimak na kojem snage KPS-a, uz primenu sile, hapse mladića za kojeg pišu da je iz Podgorice.

- Od prištinskih vlasti tražimo da nam saopšte da li su i zašto uhapsili našeg državljanina, te da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela odmah bude pušten na slobodu! - napisao je crnogorski premijer.

Podsetimo, Na Gazimestanu je danas priveden Podgoričanin koji se pobunio nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo krenuli da pretresaju monahinju.

Podgoričanin je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja nakon čega su ga policajci u civilu i specijalci grubo priveli i odveli u pravcu Prištine.

Dok su mu stavljali lisice mladić je vikao da je operisan.

Iranska milicija granatira američku bazu u istočnoj Siriji! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA