Najnovije

"SRBI GA DOVELI NA MESTO PREMIJERA, A PODRŽAVA NAPADE ALBANACA" Srpska lista reagovala na Krivokapićeve izjave

Srpska lista ocenila je danas da crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pruža podršku albanskim političarima koji ovih dana napadaju Srbe i tu stranku i ukazuje da je zahvaljujući srpskim glasovima došao na mesto koje trenutno ima, a da sada hoće da zavadi Srbe.

Zdravko Krivokapić. (Foto: Vlada CG)

- Ironija je da isti taj Zdravko Krivokapić, koji se deklariše Srbinom i pravoslavcem, bar formalno, nikada nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili Srpsku pravoslavnu crkvu. Još gore, on nastoji da zavadi Srbe, po istoj matrici koju je koristio Ðukanović, ili koji danas koristi Rada Trajković - saopštila je Srpska lista.

Ta stranka ocenjuje i da nije retka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo sa albanskim političarima, ali jeste retka, kako kažu, da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosmetu ne mare.

- Ipak, naglašavamo da srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i NJegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić, i da je Risto Jovanović, koji je uhapšen jer je branio monahinju samo jedan od ponosnih Srba Crne Gore - navela je Srpska lista u saopštenju.

Premijer Zdravko Krivokapić ocenio je ranije danas zabrinjavajućim to što, kako je rekao, određeni politički krugovi očekuju od njega, a imaju veći uticaj da preko Srpske liste (SL) reše problem uhapšenog Podgoričanina na Gazimestanu i dođu do istine.

Umesto toga, kazao je Krivokapić "odmah su optužili premijera da ima neke veze na Kosovu".

Bajden izdao naredbu, rakete ponovo padale po Siriji i Iraku! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA