Najnovije

DA LI SU KRIVIKAPIĆEVE ĆERKE UGROŽENE U SRBIJI? MUP objavio saopštenje

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Zdravko Krivokapić (Foto: Vlada CG)

S obzirom na to da je, kako se navodi, reč o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, srpska policija preduzima mere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. 

Navodi se i da se ćerke premijera Krivokapića do sada policiji nisu požalile da se osećaju ugroženo u Srbiji.

"Napominjemo da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu kojom je zatraženo preduzimanje mera na njihovoj bezbednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i niko od njih nije izneo konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbednosti", navodi se u saopštenju MUP-a.

Ističu da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbednosti.

"Srbija je bezbedna zemlja i policija je tu da brine o bezbednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osećaju nebezbedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obaveste policiju", dodaje se u saopštenju.

Kako je uništen protektorat u BiH, pročitajte OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA