Najnovije

CON FILM i Pravda daruju karte: Najlepši porodični film "Zec Petar: Skok u avanturu" stiže u Srbiju!

Simpatična družina animiranih zečeva doskakutaće na repertoar bioskopa širom zemlje od 1. jula!

Foto: Promo

Na radost brojne dece i njihovih roditelja, animirano – igrani film "Zec Petar: Skok u avanturu" konačno stiže u bioskope 1. jula! Publiku očekuje predivna akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti najmlađe fanove ali i stvoriti nove! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i ovog leta će nasmejati publiku do suza. Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter "Zec Petar: Skok u avanturu" i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca. 

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bunadalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. 

Bioskopska publika u Srbiji biće u prilici da uživa u sinhronizovanoj verziji filma, a Zecu Petru i njegovoj veseloj družini glasove su posudili Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović. Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević. 

Ako tražite kvalitetan filmski sadržaj koji će prikovati decu za veliko platno, "Zec Petar: Skok u avanturu" je pravi izbor! Ne propustite novu avanturu simpatičnog Zeca Petra u bioskopima ovog leta.

Prvo troje koji pošalju ime i prezime na mejl marijagojkovic983@yahoo.com dobijaju po dve karte za “Zec Petar: Skok u avanturu”  za projekciju u subotu 3. jul u 15.30 u bioskopu Sinepleks Galerija Beograd.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA