Najnovije

DELIJE U TRANSU! Stanković najavio nova pojačanja, evo kada stižu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je crveno-beli imaju recept za uspeh i da ga neće menjati i dodao da u naredna dva dana očekuje dva pojačanja.

Dejan Stanković (Foto: Jutjub)

"Odnos i rad je fenomenalan. Po neki put se i 'uštinem' kad vidim kakve igrače imam i treniram. Spremni su došli na pripreme. Imamo recept za uspeh i nećemo ga menjati", rekao je Stanković, prenosi klub.

Zvezda je u prvom pripremnom meču u Austriji savladala Gak sa 4:0, a danas od 18.00 igra protiv Arisa.

"Protivnik je bio u skladu sa početkom priprema. Očekuje nas ozbiljniji rival, ali smo i mi porasli što se tiče energetskog nivoa. Videćemo protiv Arisa gde smo i koliko smo napredovali", rekao je Stanković.

"Želimo da demonstriramo sve ono što nas je krasilo prošle godine, to su organizacija, fizički napor i talenat. Tim redom idemo i tome težimo", istakao je trener Zvezde.

Stanković je najavio da će već od narednog meča "pojačavati" minute.

"Neka ideja je da sutra većina igrača odigra između 60 i 65 minuta. Posle ćemo i to povećavati, a kad bude generalna proba, ponašaćemo se kao da nije pripremna, već takmičarska utakmica", rekao je on.

Trener Zvezde je naveo i da očekuje pojačanja u naredna dva dana.

"Ne bih da trčim pred rudu. Radimo na špicu, ima tu nekoliko imena koja su nam zanimljiva. Ubeđen sam da će za mesec dana priča biti drugačije. Tada će nama dolaziti da nude igrače, sada mi imamo potražnju, pa to drugi možda pokušavaju da iskoriste", rekao je Stanković.

"Očekujem finalizaciju dvojice fudbalera u naredna dva dana, kao i špica u narednih pet dana", dodao je on.

Stanković je rekao i da je zadovoljan povratkom Srđana Babića u ekipu.

"Od njega su očekivanja kao i od svih. Dobio je godinu dana iskustva i zrelosti. On je momak koji treba da preuzme odgovornost i pokaže karakter. Ako bude zaslužio - igraće. Treba da odmeni Milunovića, a to nije lako, on je bio stub odbrane i svlačionice", rekao je Stanković.

Govoreći o Aleksandru Dragoviću, Stanković je rekao da je dobio nekoliko dana odmora duže zbog reprezentativnih obaveza.

"Doći će 5. jula na pripreme, mislim da je to dovoljno za njega da odmori. On je ozbiljan igrač, fenomenalan je bio na Evropskom prvenstvu. Da ne pričam o njegovom iskustvu... Odigrao je više od 100 utakmica za nacionalni tim, a kod nas je došao u pravim godinama. Doneće razliku, nemam sumnje u to", rekao je Stanković.

Maradoni davali ilegalne droge kako bi ubrzali smrt. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA