Najnovije

O, KAKVO ZATAŠKAVANJE SMRTI CVIJANA! Nećete verovati ko je bio postupajući tužilac! (FOTO)

Aktuelni režim uporno zataškava nasilnu smrt nekada visokog funkcionera SNS Vladimira Cvijana čiji je leš isplivao iz Dunava 5. januara 2018. godine, a poslednji čin će vas zaprepastiti.

Vladimir Cvijan (foto: Jutjub)

Naime, advokat Ivan Ninić je tražio podatke o tome ko je bio postupajući zamenik javnog tužioca, koji je dobio u nadležnost da istraži Cvijanovu smrt, a juče je izbacio i tvit za koji je zakačen dokument sa odgovorom tužilaštva na to pitanje.

Ninić je napisao da je na jasan zahtev da mu se dostavi IME i PREZIME zamenika javnog tužioca, koji je obrađivao predmet Cvijan, od, kako je naveo, gospođe “Sodoma i Gomora” Nataše Krivokapić, dobio odgovor da je u predmetu “postupao tada dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu”.

“Majmunišu nas 24 časa”, napisao je na kraju advokat Ninić.

Odgovor tužilaštva (foto: Tviter)

Dakle, javni tužilac Nataša Krivokapić otkrila je toplu vodu, i na pitanje ko je bio postupajući javni tužilac, rekla je da je to bio “tada dežurni zamenik javnog tužioca”.

S obzirom da je leš pronađen u SUBOTU, 5. januara 2018. godine, jasno je da je u pitanju bio dežurni zamenik javnog tužioca, budući da vikendom, kao i noću, tužilaštvo ne radi, već su za rad van radnog vremena određeni dežurni tužioci koji će biti pozvani od kuće ako se desi neki zločin ili drugi događaj koji liči na zločin. Drugim rečima, Nataša Krivokapić nije otkrila ništa.  

Ako je htela da bude duhovita, onda taj njen duhovit čin možemo da uporedimo sa scenom iz stripa Alana Ford, iz epizode “Ubijte kritičara”, kada na pitanje “Ko je ubio kritičara sa 126 uboda nožem”, mister Lamp odgovara: “Ubica”. 

Scena iz epizode “Ubijte kritičara” (foto: Alan Ford)

Dakle, i Nataša Krivokapić je dala isto tako genijalan odgovor.

Međutim, ne uzdamo se u to da je zaista pokušala da bude duhovita po ugledu na strip junaka, već je po svemu sudeći dobila naredbu da sakrije ime postupajućeg javnog tužioca. A, ako se ne sme znati ime postupajućeg tužioca, to se čini iz razloga kako ga javnost ne bi ispitivala i postavljala mu pitanje: “A na osnovu čega si ti, postupajući tužioče, zaključio da je Cvijan izvršio samoubistvo”.

Jasno je da, skrivanjem podatka o postupajućem tužiocu, ovaj slučaj sve više smrdi.

A svega desetak dana nakon Cvijana, ubijen je Oliver Ivanović, i upravo je počelo suđenje za ubistvo, opširnijeOVDE.

Izvor: Pravda, N. Bulatović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA