Najnovije

KOVAČEVIĆ OSUO PALJBU PO VUČIĆU: Kako telefonskim pozivom urinirati po Ustavu

Kako telefonskim pozivom urinirati po Ustavu, ingerencijama Predsednika, obesmisliti nekoliko ministarstava i premijera, postojanje saobraćajnog, građevinskog i pravnog fakulteta i po***** se na diplome nekoliko hiljada inženjera. Lako. Vidiš kamere i zgrabiš telefon. Vrućina rođeni - kaže reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević, osvrćući se na telefonski poziv predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića.

Siniša Kovačević. (Foto: Jutjub)

Kovačević je jedan od najvećih kritičara Vučićevog režima i, kako bi se reklo, čovek bez dlake na jeziku. Ovog puta on se osvrnuo na Vučićev telefonski razgovor sa ministrom finansija Sinišom Malim kada je predsednik "magično obezbedio" čak devet miliona evra za put Golubac - Milanovac u živom prenosu na TV "Pink".

U borbi za pravdu i istinu Kovačević se ne libi da na njemu svojstven način iskaže sve anomalije naprednjačkog državnog vrha, na čelu sa Vučićem. Tako je bilo i ovog puta.

- Kako telefonskim pozivom urinirati po Ustavu,ingerencijama Predsednika, obesmisliti nekoliko ministarstava i premijera, postojanje saobraćajnog, građevinskog i pravnog fakulteta i po***** se na diplome nekoliko hiljada inženjera. Lako. Vidiš kamere i zgrabiš telefon.Vrućina rođeni - napisao je Kovačević na Tviteru.

Rusija uhvatila Berlin u rastrojstvu, pa postavila ključno pitanje! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA