Najnovije

"NEKI U SNS SU POČELI DA LIČE NA DS!": Vučić o svojoj stranci

Naredni izbori u martu, aprilu kad god da budu, prekretnica su da li Srbija ide napred ili u prošlost. Ne postoje laki izbori. Laki izbori su samo za one koji gube. Za sve ostale, posebno za one koji pobeđuju su teški - poručio je, između ostalog, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS na skupu u sportskom centru Šumice gde Pokret socijalista povodom obeležava 13 godina od osnivanja partije.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Vučić se osvrnuo i na stranku čiji je lider.

- Od političkih partija najviše volim SNS, ali sam i juče i prekjuče morao da govorim kako bih voleo da vidim da se iskreno bore za svoje stavove, da ne postanu biznis grupe, da ne liče na DS i njegove satelite, a bogami neki su počeli da liče. LJudi koji su u politici oni prave za sebe sigurne kuće svuda, sa svima gledaju da budu ulepo, da bude malo dobro s ajednima malo sa drugima olavaju svoje stranačke prijatelje i sve druge malo kod jednih malo kod, ali najvažnije da oni uvek budu zaštićeni - rekao je Vučić.

Kako je rekao, nada se da kod njega to nije slučaj.

- Neću da prihvatim te kompromise koje bi mnogi u partiji koju vodim da prave jer im je svejedno ukoliko njih lično ne napradne. A za mene kada neko dirne ili mene ili svakog poštenog člana stranke koju vodima, ustaću da stanem u zaštitu rečima ili kako god - naglasio je Vučić.

Otkriveno kako napreduje pitanje Temeljnog ugovora Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA