Najnovije

ZASTRAŠUJUĆA TEORIJA: Putin ima tajne satelitske snimke 11. septembra koji bi mogli da sruše američku vladu

Teoretičari zavere tvrde da je ruski predsednik prikupio mnoštvo dokaza koji pokazuju da su američka vlada i obaveštajne službe umešane u planiranje zločina.

Ilustracija (Foto: RIA/ Pravda)

Teroristička grupa Al-Kaida zvanično je smatrana odgovornom za pad aviona na kule Bliznakinje Svetskog trgovinskog centra, usmrtivši skoro 3.000 ljudi i ranivši više od 6.000.

Ipak, tragači za istinom veruju da je tadašnja administracija predsednika DŽordža Buša stajala iza stravičnog napada, tvrdeći da su poslušnici Osame Bin Ladena bili samo pijuni.

Uprkos čvrstim tvrdnjama, da su kule srušene „kontrolisanom eksplozijom“, ne postoje konkretni dokazi koji ukazuju na to da je američka vlada bila umešana u to.

Međutim, ruski portal Pravda prenosi da je Putin na pragu objavljivanja „autoritativnih dokaza“ koji „van svake sumnje“ pokazuju da je Bela kuća direktno umešana.

Izveštaj su 7. februara 2015. objavile ruske novine, koje su se dnevno prodavale u milionima primeraka u jeku Sovjetskog Saveza. Članak glasi:

Putin će gađati samo jednom, ali udarac će biti snažan.

Rusija priprema objavljivanje dokaza o umešanosti američke vlade i obaveštajnih službi u napade 11. septembra. Spisak dokaza uključuje satelitske snimke.

Objavljeni materijal može dokazati saučesništvo vlade SAD u napadima 11. septembra i uspešnoj manipulaciji javnim mnjenjem.

Napad je planirala američka vlada, ali izvela ga je koristeći svoje poslušnike, tako da je napad na Ameriku i narod Sjedinjenih Država izgledao kao akt agresije međunarodnih terorističkih organizacija.

U članku se dalje tvrdi da je Putinov navodni motiv „razotkrivanje tajne terorističke politike američke vlade“. Američki analitičari su očigledno za ruski portal izjavili da će obelodanjivanje izazvati masovne proteste i na kraju dovesti do pobune.

Skeptici su izrazili zabrinutost zbog validnosti izveštaja jer je pomenuti portal povezan sa Komunističkom partijom Rusije.

Neki veruju da su tvrdnje samo glasine, dok su drugi uvereni da je Rusija dokaze čuvala kao političko oružje.

SAD i Rusija trenutno pokušavaju da postignu mirovni sporazum u Siriji, gde se nadaju da će se dogovoriti o bližoj vojnoj saradnji za razbijanje ID.

Međutim, prošlog meseca, Putin je predstavio planove za skladištenje nuklearnih bombi u novom vojnom postrojenju na istoku Rusije – što je izazvalo nove hladnoratovske strahove.

Obelodanjivanje čvrstih dokaza o američkoj umešanosti u napad 11. septembra bila bi velika pobeda za Rusiju.

Izveštaji očevidaca koji opisuju posledice napada 11. septembra podržavaju teoriju da je eksploziv bio podmetnut u kule.

Snimatelj Kurt Sonenfeld, koji je tokom napada bio na „nultoj tački“, uveren je da su SAD ne samo znale da je katastrofa neizbežna – već su zapravo bile umešane u terorističku zaveru, završava izlaganje jezive teorije  theconspiracyblog.com

Putin najavio revolucionarnu eru ruskog naoružanja! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA