Najnovije

IKODINOVIĆ: Vučić nije dao da Maja Ognjenović nosi zastavu na otvaranju (FOTO)

Naš proslavljeni vaterpolo as Danilo Ikodinović još jednom je digao glas i postavio pitanje zbog čega Maja Ognjenović, kapiten naših odbojkašica, kojoj će biti ovo četvrte Olimpijske igre, ne nosi zastavu Srbije na otvaranju. Kao "zaslužnog" za to imenovao je i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakavši da je "umešan u izbor sporiste koji će da nosi zastavu".

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Četiri OI - Peking 2008, London 2012, Rio de Žaneiro 2016. i Tokio 2021. Taman da nijednu medalju nije osvojila nikad, morali ste da joj ukažete čast da nosi zastavu na ovim Olimpijskim igrama - napisao je Danilo Ikodinović na Instagramu, a onda nastavio:

- Sram bilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, siguran sam, umešan u izbor ko će da nosi zastavu, jer se on u sve meša. Sram bilo Odbojkaški savez, koji je ćutao i prstom nije mrdnuo za sportistkinju koja je u tri najbolje i najstrofejnije sportiskinje ikada u Srbiji, a njihov član je više od dve decenije - naglasio je naš proslavljeni as.

Kako je naveo, ovo je još jedan pokazatelj da je sistem vrednosti poremećen.

- Vrednosti u Srbiji su odavno poremećene, ali ovo što se dešava poslednjih deset godina je prevazišlo sve granice. Ustanimo ljudi i povratimo dostojanstvo koje je nekada srpski narod imao! - zaključio je Danilo Ikodinović.

Na kraju, napomenimo da će sutra Olimpijske igre zvanično biti otvorene (ceremonija je u 13 sati), a da će zasatavu Srbije nositi vaterpolista Filip Filipović i košarkašica Sonja Vasić.

Koja zemlja ima najviše osvojenih medalja u kik boksu, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA