Najnovije

NAVIJAČI ISTERALI VUČIĆEVE HULIGANE: Srbija se (više) umiriti ne može (VIDEO)

Navijači Partizana, oni stacionirani na istočnoj i zapadnoj tribini stadiona u Humskoj, sinoć su zagrmeli i na evropskom meču crno-belih. Na utakmici protiv slovačke Dunajske Strede skandirali su predsedniku Srbije, "Vučiću, pederu", nakon čega su pokušali da ih utišaju huligani sa juga, kao i policija. Nisu uspeli u tome, pa su sa istoka pobegli glavom bez obzira, što je glavna tema na društvenim mrežama.

Navijači Partizana (Foto: Jutjub)

Navijači Partizana su pustili glas, pokazali su da ih huligani ne mogu utišati, pa su ih sa istoka najurili na jug. Ne žele oni kojima je crno-bela boja u srcu da savijaju kičmu, prkosili su Vučiću i huliganima, posle čega su, nema tu nikakve dileme, izazvali novu paniku kod predsednika Srbije, ali i njegovih poslušnika.

Dan posle meča na tu temu se još jednom oglasio Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, inače osnivač pokreta "Crno na belo - za pravednu Srbiju". Podelio je snimak "bežanije" huligana sa istoka, uz citat iz rodoljubne pesme "Boj na Mišaru".

"Niti ide Kulin-kapetane,
niti ide, niti će ti doći,
nit' se nadaj, niti ga pogledaj.
Rani sina, pak šalji na vojsku
Srbija se umirit' ne može!", naveo je Vladimir Vuletić na Tviteru.

I zaista, svaki dan svedočimo sve većem buntu ljudi u Srbiji, narod izlazi na proteste, prkosi državnim i lokalnim funkcionerima, a sada su glas digli i navijači.

Ko je sledeći?

U kakvom je problemu Vučić, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA