Najnovije

DOKON POP I JARIĆE KRSTI: Pokrenuta peticija protiv Dodika, služe se najperfidnijim metodama da udare na Srpsku!

Na internet platformi "change.org" pokrenuta je online peticija pod nazivom "Želimo da Milorad Dodik bude uhapšen i procesuiran", dva dana nakon što je srpski član Predsedništva BiH pokrenuo peticiju o neprihvatanju odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka o zabrani negiranja genocida.

Milorad Dodik. (Foto: Jutjub)

Peticiju je pokrenuo youtuber iz BiH Amir Hadžić, a do sada ju je potpisalo više od 4.000 ljudi.

U opisu peticije se navodi da Dodik "već dugi niz godina krši mir i bezbednost svih građana Bosne i Hercegovine svojom "retrogradnom politikom i ličnim stavovima i izjavama", koji su, kako se ocenjuje, skoro uvek usmereni protiv nesrpskog stanovništva u BiH.

Dodaje se da već svi već znaju da Dodik povlači ove i mnoge druge poteze koji su destruktivni za Bosnu i Hercegovinu i budućnost njenih građana, "jer želi da prikrije sav kriminal iza kojeg stoji poslednjih 30 godina".

Navodi se i da se Dodikovo negiranje genocida u Srebrenici i najave o otcepljenju manjeg bh. entiteta od države Bosne i Hercegovine mogu okarakterisati kao državni udar.

U peticiji su "tagovani" predsednik SAD DŽo Bajden, Ujedinjene nacije, Savet Evrope, Evropski parlament i Interpol, što znači da su svi oni upoznati sa peticijom.

Sprema se Bajdenov impičment! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA