Najnovije

"Vučić je moralno osakaćen, kilometar od njega je masakr"

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rada Trajković, izjavila je da Aleksandar Vučić predstavlja stratešku slabost i bezbedonosnu opasnost za Srbiju i sve nas.

Aleksandar Vučić (Foto: Predsedništvo Srbije)

- Kojoj to zemlji treba moralno osakaćeni predsednik čiji debeli dosije mogu koristiti njeni neprijatelji? Predsednik koji ćuti dok se 1km od njegovog kabineta ljudi masakriraju na najzverskiji način - pita se Trajkovićeva i dodaje:

- Gospodine Vučiću, ako ste spomenuti kao naredbodavac u kontekstu najveće istrage protiv organizovanog kriminala, žao mi je, ali morate biti stavljeni pod istragu. Zato Vam je bolje da ne pretite građanima ratom. A Vaše učešće u politickom životu mora pod hitnu suspenziju - zaključuje predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova.

Podsetimo, istraživački portal KRIK objavio je transkript sa saslušanja Veljka Belivuka, koji je otkrio kakve sve usluge je pružao Vučiću i njegovim ljudima - od kontrole navijača Partizana i uprave tog kluba i prebijanja novinara i građana na inauguraciji naprednjačkog lidera, preko obezbeđivanja reda na Paradi ponosa, do razbijanju protesta protiv Vučića prošle godine…

Kako će naprednjaci napraviti ekološku katastrofu, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA