Najnovije

STOP SKUPOJ REGISTRACIJI, GORIVU I TEHNIČKIM PREGLEDIMA! Bojan Savić se pridružuje protestu! (VIDEO)

Novinar Bojan Savić, iz udruženja "Građanska patrola" i pokretač inicijative "Neregistrovan" u novom videu na svom Jutjub kanalu izrazio je nezadovoljstvo zbog sve većih cena i troškova za registraciju i tehnički pregled vozila i tim povodom saopštio da će se zbog toga pridružiti protestu grupe građana iz Novog Sada.

Bojan Savić. (Foto: Jutjub)

“Podigli su cenu registracije i tehničkih pregleda na nenormalnih 6500 dinara, negde čak i 7000 dinara. Ako se setimo cinjenice da je pre samo par godina tehnički pregled koštao samo 1600 dinara, meni nije jasno šta se to u međuvremenu desilo i kako smo došli do toga što je nekada bila cena za celu registraciju sada je samo za tehnički pregled.”  - rekao je on.

On je ovim putem najavio da će se pridružiti protestu grupe građana iz Novog Sada.

“Momci iz Novog Sada, entuzijasti, bajkeri, pozvali su me na skup na Mišeluku, kod restorana "Gavrilović" 04.08.2021 godine, od 17 časova. Neke od njih poznajem lično, zato i idem i podržaću tu priču i medijski, radiću uživo prenos preko mog Instagram naloga.” – rekao je Savić.

Bojan je naglasio da će tim povodm predstaviti i svoj predlog Zakona o motornim vozilima čiji će pravno formulisan sadržaj pročitati na skupu.

“Bitno je da oni koji sede u kancelarijama i koji smišljaju ovakve pakosti vide da se mi skupimo, da nas ima sve više i više i da ovo nećemo da trpimo.” – zaključio je Bojan Savić

Skup protiv visokih cena tehničkih pregleda, registracija i goriva.

Kod restorana “Gavrilović” u 17č, 04.08.2021. godine, Mišeluk, Novi Sad.

Radnici Geoksa uskoro na ulici! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda, A.V.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA