Najnovije

DIREKTORA ČUVA VUČIĆ: Navijači Zvezde traže da Terzić skloni stranačke slike (VIDEO)

Posle Šerifa ništa više neće biti isto u Crvenoj zvezdi. Izgleda da su mnogi krediti potrošeni tako da i oni navijači koji su do sada blagonaklono gledali na poteze koji su vukle familije Terzić i Mrkela ustuknuli su pred onima, koji su ogorčeni naletima lažnog samozadovoljstva, nedostatka vizije i apsolutne netransparetnosti poslovanja Crvene zvezde.

Delije (Foto: Jutjub)

Domaće titule ne mogu da pokriju nezadovoljstvo. Sramna ispadanja od Omonije i Šerifa su dovela do velikih turbulencija u klubu. Navijači su svesni da će direktora Zvezdana Terzića teško oterati iako je on de fakto u statusu V. D. od 2015. godine kada je dao prvi put ostavku. 

Što se Dejana Stankovića tiče, kako je Direktno.rs pisao, on će danas ponuditi ostavku. A zna se da pored sramnog ispadanja u Moldaviji i ne baš upečatljivog trenerskog traga u Zvezdu, van terena se upetljao u graditeljske poduhvate sa SNS gradskom strukturom i pojedinim navijačkim firmama kao podizvođačima. Kako stvari stoje, na nišanu su Mrkela i sin Andrej koji je skaut u klubu, mada pitanje je koliko se Mitar Mrkela uopšte mešao u svoj posao jer kao lični prijatelj dr Terzića njegov posao je i bio da služi kao paravan za eventualne promašaje u transfer politici, a kojih je bilo baš dosta.

Slavodobitna najava direktora kluba da je ovo najbolja Zvezda ikad pokazalo se kao mehur od sapunice, koji kada se rasprsne imače težak finasijski krah (ako država ponovo ne interveniše) ili će dovesti do rasprodaje i ono malo igrača koji su zadržali neku tržišnu vrednost, koju su imali pre ovog leta. I da parafraziramo izjavu od pre par meseci velikog kapitena Crvene zvezde Nemanje Vidića: "Ne vidim igrače iz Zvezdine škole, bojim se scenarija kao u OFK Beogradu!"

Ne zaboravimo da su svojim nečinjenem i rukovodioci FK Crvena zvezda zaslužni za generalno loše stanje u fudbalu i za konstantne kritike UEFA na regularnost lige. Navijači traže da Zvezda pre svega izabere jakog predsednika i da se smanje carska ovlašćenja generalnog direktora i da se izabere novi sportski direktor. Svoje nezadovoljstvo generisali su kroz sledeća pitanja Upravi:

1. Zašto je pušten Milunović da ode bez obeštećenja iako je imao sezonu života iza sebe? Da li je to bila usluga menadžerima?

2. Zašto je uklonjen Degenek iz tima, ko je pritiskao Stankovića da ga skloni jer nije hteo da za male pare ide u Singapur?

3. Kako je moguće da pored svih incidenata i gluposti nije odstranjen Gobeljić iz prvog tima, ko ga "drži" u Zvezdi i kako to da Gajić i Rodić već četiri godine ne mogu da dobiju zamenu?

Kako je Crvena zvezda ispala u kvalifikacijama za LŠ, pogledajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA