Najnovije

ABAZOVIĆ: Niti imam šta protiv popisa, niti mislim da treba da se odlaže

Povodom pitanja vezanog za popis stanovništva u Crnoj Gori, lider Građanskog pokreta URA i potpredsednik Vlade CG Dritan Abazović rekao je da nema ništa protiv da se održi, ako svi mogu da završe svoj posao.

Dritan Abazović (Foto: Jutjub)

„Niti imam šta protiv popisa niti mislim da treba da se odlaže, to što je predložio DF nije prvi put da imaju te nastupe, to je njihov politički stav. Usvajanje predloga zakona će biti jedan od niza koraka koji treba da se preduzmu da se popis održi. Ako svi mogu da odrade svoj deo posla nemam ništa protiv“, istakao je Abazović nakon konferencije za medije u okviru pojekta „Razgovori u društvu – socijalni dijalog za bolju budućnost“.

Podsetimo, Abazović je pre par dana kazao da popis u Crnoj Gori ne može biti organizovan do kraja godine, jer za to nema tehničkih uslova.

Kriminalci više nemaju nikakvo uporište

Kada je u pitanju hapšenje ogranka škaljarskog klana koji je osumnjičen da je pripremao likividaciju specijalnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog zamenika Saše Čađenovića, Abazović kaže da je to samo početak akcije.

„Ovo je i dalje samo početak. Ja sam vrlo zadovoljan, mislim da ćemo te aktivnosti imati i tokom jeseni. Što se tiče Crne Gore kriminalci više ovde nemaju nikakvo uporište- kazao je on.

Komentarišući to što je prethodno na događaju saopštio da će se zalagati za povećanje plata u zdravstvu Abazović kaže da nije iz sektora finansija ali da ono što treba da urade jeste da stabilizuju sistem i poboljšaju zdravstvo.

Da li će Grčka priznati nezavisnost Kosova, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA