Najnovije

Veliki kompliment za Đokovića: „Novak je promenio izgled tenisa“

Novaka Đokovića od 30. avgusta očekuje nastup na US Openu, a turnir u NJujorku prvi reket sveta dočekaće uz još jedno veliko priznanje.

Đoković (Foto: Jutjub)

Bivši američki teniser Endi Rodik je u intervjuu datom kanalu „Tenis“ govorio 13. avgusta, na Dan levorukih, o najuticajnijim igračima koji su igrali levom rukom, a posebno je apostrofirao Rafaela Nadala kao najtežeg protivnika.

„Rafa nije uobičajeni levoruki teniser, bar kada je servis u pitanju. Kada kažete levoruki serveri, na pamet padaju Felisijano Lopez, Greg Rusedski, čak je i Goran Ivanišević bio ‘davež’, ali Rafa je uvek imao način kako da se izvuče. Čak i ako promaši i loptica bude kratka, svejedno ide gore, i nemate onda preterano dobre opcije, posebno jer ne možete samo da je pošaljete preko linije. Bilo je teško za mene“, rekao je Rodik prilikom komentara mečeva protiv Nadala.

No, potom je usledio kompliment za Đokovića:

„Mislim da je Novak zaista promenio igru, jer ima sposobnost da preusmeri lopticu gde želi sa velikom preciznošću“, rekao je Rodik.

Još uvek nije poznato da li će Nadal zaigrati na US Openu, s obzirom na to da se nalazi u Španiji na pregledima, dok će Đoković probati da osvoji 21. grend slem i da se osami na vrhu večne liste. Nadal i Federer imaju po 20 trofeja sa četiri najvažnija turnira.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA