Najnovije

Leto u gradu: Filmski hitovi na bioskopskom repertoaru tokom avgusta!

Idealan način da se zabavite tokom leta u gradu - posetite bioskop! Taramaunt film predstavlja svetske hitove.

Foto: Taramaunt

Barutski milkšejk
U bioskopima od 12. avgusta 2021.


Sem je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet, elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Ali kada visoko rizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice - Emili. Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama.

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Patrolne šape - film
Pretpremijerno od 15. avgusta u odabranim bioskopima
Na redovnim repertoarima od 19. avgusta 2021.
Sinhronizovano


Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.

Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina! Originalnoj glumačkoj ekipi na velikom plantu pridružuju se novi glasovi Ijan Armitidž,  Marsaj Martin, Jara Šahidi, Kim Kardašijan Vest, Randal Park, Deks Šepard, Tajler Peri, DŽimi Kimel i Vil Brisbin.

Stilvoter

U bioskopima od 19. avgusta 2021.


Film prati priču radnika na naftnoj bušotini( Met Dejmon), koji putuje u Marsej da poseti svoju otuđenu ćerku koja je u zatvoru zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Suočen sa jezičkim barijerama, kulturološkim razlikama i komplikovanim pravnim sistemom, Bil sprovodi ličnu misiju da oslobodi ćerku. U tom procesu sprijateljuje se sa lokalnom ženom i njenom malom ćerkom i kreće na lično putovanje razotkrivanja i većeg osećaja pripadnosti svetu.

Kendimen
U bioskopima od 26. avgusta 2021.


Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime. Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena. Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA