Najnovije

"AKO MISLE DA NAS HAPSE, NEKA ODMAH KRENU!": Dodik odbio poziv Tužilaštva BiH (VIDEO)

Nemam nameru da se odazovem na poziv Tužilaštva BiH na saslušanje, izjavio je za RTRS srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, komentarišući informaciju da je jedna od 29 prijava koje se odnose na negiranje genocida i ratnih zločina i prijava protiv njega.

Milorad Dodik. (Foto: Jutjub)

Formiranje predmeta po nametnutim izmenama Krivičnog zakona BiH vidi kao sled koji ide ka raspadu BiH koja, po njegovoj oceni, ne može da živi na ovaj način u kojem se Bošnjaci raduju, jer imaju visokog predstavnika koji isključivo radi protiv Srba.

Ponovio je da će svaki građanin Republike Srpske koji bude uznemiravan zbog nametnutih odredaba Krivičnog zakona BiH biti zaštićen.

„Ja nemam nameru da se odazovem ni njima ni bilo kojem drugom, ali imam nameru da idem u Sarajevo. Baš me interesuje kako će se ponašati. Šta da komentarišem, to govori o tome šta je bio pravi cilj Incka i ovih da dodatno naprave raskol“, rekao je Dodik.

„Mi ne priznajemo taj Sud, ne priznajemo te njihove aktivnosti. Nećemo ih priznati nikada, ako misle da imaju moć da nas hapse i teraju po zatvorima onda nek izvole odmah da krenu, dugog načina nema. Svaki građanin Republike Srpske, za koga saznamo da je zbog toga bio uznemiravan, biće zaštićen“, naveo je Dodik za RTRS.

Krivokapić se žali britanskoj ambasadorki! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA