Najnovije

MRZITELJKI SRBIJE ZABRANJEN I ULAZAK U BOSNU! Jadranku Barjaktarović vratili s granice, otkazuju joj i nastupe u Evropi!

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susedne države.

Jadranka Barjaktarović. (Foto: Jutjub)

Pevačica je, prema rečima našeg izvora, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio "gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju" i vratio im dokumenta.

Ne može ni u Evropu

Jadranka, kako kaže naš izvor, veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana pre toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Razočarana

Kurir je objavio ekskluzivno saznanje početkom godine o tome da je crnogorska pevačica krenula automobilom za Srbiju, ali da je zbog zabrane ulaska u našu državu vracena sa granice. Kako je naveo naš izvor sa lica mesta, Jadranki nije dozvoljen ulazak na našu teritoriju zbog širenja govora mržnje, ali i zato što je pevala na mitingu DPS, na čijem je čelu Milo Đukanović.

U telefonskom razgovoru tada je potvrdila naša saznanja.

- Incidenta nije bilo nikakvog, a da sam dobila zabranu - jesam. Ne želim da produbljujem ovu temu. Srdačan pozdrav - rekla nam je razočarana Jadranka. Tokom jučerašnjeg dana nije bila dostupna za komentar.

Krivokapić se žali britanskoj ambasadorki! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA