Najnovije

VUČIĆ PREDAO DOKUMENT OD IZUZETNE VAŽNOSTI DODIKU! Glasanje 15. septembra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predao je dokumnet od izuzetne važnosti srpskom članu Predsedništva BiH Milradu Dodiku.

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

"Ugostio sam danas Milorada Dodika, srpskog člana Predsedništva BiH. Vodili smo suštinske razgovore o budućnosti celog regiona, posebno razmatrali inicijativu Otvoreni Balkan, ali i konkretne projekte, poput izgradnje dela auto-puta od Kuzmina do Bjeljine.

Saglasili smo se da je saradnja između Republike Srbije i Republike Srpske izuzetna na svim nivoima i da srpski narod ne sme i ne može sebi da dozvoli bilo kakve sukobe i povratak u prošla vremena.

Naše zajedništvo i jedinstveno delovanje na polju ekonomije, kulture, obrazovanja, istorijskog sećanja ni jednog trenutka ne sme biti dovedeno u pitanje.

Stoga, želim da obavestim javnost da sam predsedniku Dodiku predao prednacrt Zakona o zaštiti srpskog jezika i ćiriličnog pisma koji bi trebalo da usvoji skupština Republike Srpske i skupština Republike Srbije na Dan nacionalnog jedinstva 15. septembra.", objavio je Vučić.

Nova slika ministra Vulina s kriminalcem! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA